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분쇄육의 진실

http://www.lovelyish.com/733674436/omg-dont-eat-a-chicken-nugget-ever-again/



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This scary picture is making its way around the Interwebz today. What's so scary, you ask? Isn't that just strawberry frozen yogurt? NO. That shiz is CHICKEN. Mechanically separated chicken, in fact, the kind of "meat" that goes into chicken nuggets and chicken patties for fast food and frozen ones.

Why is it pink?? Well, the entire chicken is smashed through a sieve—bones, eyes, guts, beak and all. It gets worse: since it’s filled with bacteria, it will be washed with ammonia and then re-flavored artificially. Finally, it's dyed with artificial color to get rid of the creeptastic pink hue.

이 무서운 사진은 오늘날 인터넷에 떠돌아 다니고 있습니다 
뭐가 그렇게 무섭냐고요? 저건 그냥 얼린 딸기 요거트가 아닌가요? 아닙니다,저것은 치킨입니다. 기계로 갈린 치킨, 치킨너겟과 패스트푸드와 얼린것에 들어가는 닭의 잘게썰은 분해물입니다.  

왜핑크색인가요? 
뼈,눈,내장,부리등등 전부다 닭이 통채로 갈리기 때문이죠. 박테리아로 채워져있기 때문에 더욱더 악화됩니다. 암모니아로 세척된 다음에 인공적으로 다시 맛을 낼것입니다. 소름끼치는 분홍색에서 벗어나기위해 마침내(마지막으로) 인공색소로 염색이 됩니다.



내가 분쇄가공육으로 만든 햄이나 기타 식육가공품 및 햄버거를 잘 안먹는 이유.

저것뿐 아니라 마트에서 파는 양념육도 눈속임하기 쉽죠.

양념에 버무려버리면 고기의 색깔을 확인불가능.

보통 유통기한 막바지나 어쩌면 유통기한 지난 제품을 갖고 만들었을수도...

그리고 햄버거나 마트의 햄 종류 좋아하시는 분들은

푸드주식회사 (Food, Inc.) 꼭 보시길 추천합니다.

다큐인데 이 작품 보시고도 햄버거 좋아하시는 분들은 비위가 상당히 좋다고

자부하셔도 될듯...